Kattoturvallisuus kuntoon.

Katon kunnosta huolehtimiseen kuuluu myös kattoturvallisuuden huomioon ottaminen. 

Usein ei edes muisteta, että talon omistaja on vastuussa siitä, että talo ympäristöineen on turvallinen niin asukkaille kuin ohikulkijoillekin ja katolla liikkuville ammattilaisille, kuten nuohoojille, antenniasentajille ja lumenpudottajille.

Katolla pitää olla turvallista liikkua säällä kuin säällä. Siksi myös kattoturvatuotteiden on oltava kunnossa. Se tarkoittaa, että nousutikkaiden, kattosiltojen ja lumiesteiden on oltava asianmukaiset ja turvallisesti kiinni.  

Kattoturvatuotteet kuntoon

Monissa vanhoissa taloissa kattoturvatuotteiden kunto on päässyt rapistumaan. Kattoremontin yhteydessä on myös hyvä päivittää kattoturvatuotteet nykyaikaiselle tasolle. Kattosilta mahdollistaa turvallisen kulkemisen katolla eikä lumiesteiden määrässäkään kannata pihistellä, minkä moni runsaslumisten talvien jäljiltä tietääkin. 
Takaisin