Hintansa väärti

Ammattimaisesti tehty kattoremontti on aina hintansa väärti. Ehjä katto paitsi suojaa taloasi ja sen rakenteita kosteudelta, vaikuttaa pitkässä juoksussa myös talosi kuntoon ja arvoon. Kun katto vuotaa, mätänee muukin talo.

Kun materiaalit, asennus, vanhan katon purkaminen ja työmiesten ammattitaito tulevat samasta yrityksestä, saa asiakas yhden kiinteän hinnan kattoremontille ja arvion remonttiin kuluvasta ajasta. Ammattimiesten osaaminen näkyy paitsi työn laadussa, myös kattoremonttiin kuluvassa ajassa. Asiansa osaavat kattoasentajat purkavat vanhan katon ja asentavat uuden tilalle vain muutamassa päivässä.
Ammattimies myös osaa asiansa. Etenkin siinä vaiheessa, kun talon katto on monimuotoinen, vaaditaan asentajalta vankkaa ammattitaitoa. Myös pellitykset, läpiviennit ja katon oikaisut vaativat aina erityisosaamista. Siksi kattoremonttia harkitessa remontti kannattaa aina teettää ammattilaisilla.

Mutta mistä tietää, että katto kaipaa korjausta? Rapistuneen ulkonäön lisäksi vesivuoto taloon sisään tai rakenteisiin on merkki siitä, että jotain pitää tehdä.
Takaisin