Kattoremontin hinta

Kattoremontin hinta

Kattoremontin hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten katon koko, muoto ja kunto, käytettävä katemateriaali, kattoremontin ajankohta sekä lisävarusteet, kuten lumiesteet ja sadevesijärjestelmät. 

Kattoremontin hintaan vaikuttavat tekijät:

Katon kunto, koko ja muoto

On tietysti selvää, että katon pinta-ala vaikuttaa remontin hintaan. Monimuotoisten ja jyrkkien kattojen remontointi on usein työläämpää ja vaikuttaa myös remontin hintaan. Huonokuntoisen katon alusrakenne saatetaan joutua vaihtamaan, mikä lisää kustannuksia.

Käytettävät katemateriaalit

Useimmiten huopakatto on materiaaliltaan edullisin vaihtoehto. Peltikatoissa hintaan vaikuttaa mm. profiili ja pinnoite. Tiilikuvioprofiilinen ja lukkosaumakatot ovat kalliimpia, kuin poimulevy. Laadukas peltikatto on hinnaltaan hyvin samalla tasolla kuin tiilikattokin. Savitiilkatto on taas yleensä kallein vaihtoehto.

Ajankohta

Usein mielletään, ettei talvella voi tehdä kattoremonttia. Todellisuudessa talvi on otollista aikaa kattoremontille. Kesäisin urakoitsijoilla on useimmiten paljon töitä, mutta talvi on hiljaisempaa aikaa jolloin myös kattoremontin hinta voi olla hiukan edullisempi. 

Lisävarusteet

Kattoremontin yhteydessä on myös aiheellista harkita sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden uusimista ja päivittämistä. Esimerkiksi vanhat teräksiset ja muoviset kourut ja rännit kestävät arviolta 15–20 vuotta. Lisävarusteet vaikuttavat kattoremontin hintaan. 

Katso arvio rintamamiestalon kattoremontin kustannuksista »

Muista! Ammattiurakoitsija pystyy aina laskemaan kiinteähintaisen tarjouksen kattoremontista. Näin vältetään epämiellyttävät yllätykset laskussa remontin jälkeen.

Haluako lisätietoja kattoremonteista? 

Jätä soittopyyntö ja kumppanimme on sinuun yhteydessä.

  • Kumppanimme toimii koko Suomen alueella
  • Tuhansien remontoitujen kattojen kokemus
  • Viiden vuoden työtakuu
  • Saat kattoremontin kilpailukykyiseen hintaan
  • Soittopyyntö ei velvoita mihinkään